Apex /ˈeɪpɛks/

Noun
1.    The top or highest part of something, especially oneforming a point.
2.     The highest pointof achievement; a climax. 

- Lexico powered by Oxford -

Jonge mensen helpen hun volledige potentieel te bereiken

We leven in een wereld waarin de kansen voor het oprapen liggen. Je bent jong en wilt het beste uit jezelf halen. Je wilt zo goed mogelijk voorbereid zijn op de rest van je (werk)leven. Apex is hier om jou een platform te bieden waarin jij kunt groeien. Wat je ook wilt doen met de rest van je leven, een goed begin is het halve werk. Start bij ons je carrière en kom erachter hoe ver je kunt komen.

Vandaag werken met de leiders van morgen

Bij Apex ontwikkelen we samen jouw verantwoordelijkheid en leiderschapskwaliteiten. Jij hebt de touwtjes in handen. Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt, hoe groter de stappen die je zet. Zo ontwikkel jij je tot een zelfstandige professional.

Samen voor het hoogst haalbare

Het maakt niet uit op welke werkvloer je komt te staan. Wat er wel toe doet, is dat jouw team zo goed mogelijk presteert. Jouw rol in het geheel vul je zo goed mogelijk in. Als je niet de beste bent, leer je van degene die dat wel zijn. Sta jij aan de top van jouw werkveld, dan is het aan jou om zoveel mogelijk collega’s te helpen ontwikkelen. Want winnen doe je samen.

De perfecte synergie tussen productiviteit en plezier op de werkvloer

Wat is het belangrijkst in een doelgerichte, ambitieuze omgeving als bij Apex? Werkgeluk! Wij geloven dat iedereen met plezier naar het werk zou moeten gaan. Of het nou gaat om een bijbaan of een volwaardige carrière, iedereen verdient het om een leuke werkdag te hebben.

Werken waar en wanneer je wilt

Werken bij Apex betekent ruimte voor flexibiliteit. Jij bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je werkt. Je draait minimaal 1 dienst per maand, de rest is aan jou. Een volledige werkweek draaien? Geen probleem! Af en toe een korte dienst pakken? Dat kan ook. Werk je liever achter de kassa op een groot festival of achter de bar in een club? Jij hebt de touwtjes in handen. Wij zijn jouw platform tot een gevarieerd werkleven.
By browsing this site, you agree to our Cookies Policy