Wij vinden de juiste mensen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Scroll verder
Stap 1

Eerste contact

Je belt ons op of stuurt een mail en wij reageren zo snel mogelijk
Stap 2

Kennismaking

Wij willen graag weten met wie we samenwerken en waar onze collega’s tewerk worden gesteld. We willen namelijk een goede match van jouw wensen en die van de medewerkers
Stap 3

Opstellen opdrachtgever profiel

Iedere klant is anders en daarom stellen we een specifiek profiel op per opdrachtgever. Alle bijzonderheden staan hierin. Zo weten wij en de medewerkers altijd wat belangrijk is.
Stap 4

Opstellen uitvraag

In samenspraak bepalen we de uitvraag van het personeel.
Stap 5

Uitzetten uitvraag

Vervolgens plaatsen we de opdracht in ons systeem en vinden we de juiste kandidaten.
Stap 6

Uitvoer

De dag van de opdracht is daar. Grote uitvragen worden altijd begeleid door een projectleider.
Stap 7

Evaluatie

Na afloop van de opdracht bespreken we het verloop van de dienstverlening zowel vooraf als tijdens de uitvoer. Geef zoveel mogelijk feedback; wat ging er goed en wat zou nog beter kunnen. We verbeteren onszelf graag!
Stap 8

Samenwerking

Apex staat altijd open om een partnerschap aan te gaan. Een aantal medewerkers is zo gevonden, maar wij stellen ons liever op als expert en adviseur op alle vlakken die te maken hebben met het inzetten van mensen op jouw projecten.
By browsing this site, you agree to our Cookies Policy