Vind hier mensen die bij je passen

Wij vinden de juiste mensen.

Samen voor het hoogst haalbare.

Werkgebieden

Bar

Een soepel verloop aan de bar, zonder hectiek en lange wachttijden, is key om jouw event tot een succes te maken. Apex heeft geteste systemen die deze uitdaging een stuk makkelijker maken.

Kassa

Iedere transactie moet zorgvuldig worden uitgevoerd zonder fouten. Wij bieden getraind kassapersoneel dat discreet en nauwkeurig te werk gaat met jouw geldstromen.

Site

De opbouw van een evenement is intensief en uitdagend werk. Hier zijn mensen nodig die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Sterker nog, ondanks de zwaarste obstakels houden deze mensen een positieve sfeer erin en gaan door totdat de klus geklaard is.

Entree/Service

Eerste indrukken zijn goud waard. Vertrouw deze dus alleen toe aan de juiste mensen. Bij de entree komen jouw bezoekers en medewerkers voor het eerst in aanraking met jouw evenement. Hier moet uitstraling, service en efficiëntie de boventoon voeren.

Food

Liefde gaat door de maag. Food is een van de belangrijkste (en meest onderschatte) onderdelen van een event. Bij Apex vind je het geschikte team om jouw gasten met liefde te voorzien van de juiste service.

Kantoor

Het (productie)kantoor is het zenuwcentrum van elke organisatie. Hier is structuur en overzicht van essentieel belang. Wij vinden de office manager die bij jou past en zelfverzekerd het heft in handen neemt in iedere situatie.

Andere opdrachtgevers

Blijf op de hoogte

By browsing this site, you agree to our Cookies Policy